fbpx

Delfts esports FIFA toernooi
Club + Click & Connect

INSCHRIJVEN KAN NOG

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Win te gekke prijzen!

trophy

Word jij de esports kampioen van Delft? 🎮

Speciaal voor alle leden van de Delftse sportverenigingen organiseren we een online FIFA 21 toernooi op zaterdag 6 maart 2021. Hieruit blijkt wie de esporters worden van de vereniging waar zij voor uitkomen én wie zich kroont tot esports kampioen van Delft. De nummers 1, 2 en 3 winnen een Bol.com bon t.w.v. €250, €150 en €50!

Inchecken

Ingeschreven deelnemers checken zich in via de toernooipagina.

6 maart 17:15

Check-in gesloten

Het is niet meer mogelijk om in te checken. De poules worden nu samengesteld.

6 maart 17:45

Welkomstwoord en kick-off

Het toernooi gaat beginnen. Volg de wedstrijden via de livestream.

6 maart 17:50

Start poulefase

Iedereen speelt tenminste drie poulewedstrijden tegen leden van hun eigen vereniging in een poule van vier.

6 maart 18:00

Start knock-outfase

De beste 64 spelers plaatsen zich voor de finaleronde. Gelijkspel? Direct strafschoppen!

6 maart 20:30

Finale en prijsuitreiking

Volg de finale via een livestream! Wie wordt de kampioen van Delft?

6 maart 21:30 - 22:00

Het event is een initiatief van Delft voor elkaar. Inschrijven kan tot zaterdag 6 maart 12:00. De poule-indeling hangt af van het aantal aanmeldingen. Je speelt altijd eerst tegen leden van je eigen vereniging. Onderaan onze pagina kun je onze handleidingen downloaden. Meer informatie over het event vind je in de sectie ‘veelgestelde vragen’.

Je kan meedoen door je te registreren. Doe dat bovenin via een van de “schrijf je nu in” buttons of via de “toernooipagina” button hieronder. En vergeet niet in te checken!

Zo weten we zeker dat actieve deelnemers meedoen aan het toernooi. Je kan je een halfuur van tevoren inchecken. Doe dat via de pagina in “toernooipagina” button hieronder. Kom je er niet uit? Kom naar ons Discordkanaal (link vind je in de button hieronder) en stel jouw vraag aan onze online eventmanager.

We spelen – vergelijkbaar met bijvoorbeeld de Champions League – in een poulefase en in een knock-outfase. Een poule bestaat uit vier spelers. Je speelt tegen elke speler één keer. Afhankelijk van het aantal deelnemers gaat de eerste en/of de twee speler uit de poule door naar de knock-outfase. Het speelschema vind je via de “toernooipagina” button hieronder.

Bekijk hier het stappenplan om je Twitchkanaal te koppelen met jouw PlayStation.

Je ziet je wedstrijden op de toernooipagina. De toernooipagina vind je via de “toernooipagina” button hieronder. Op de toernooipagina schrijf je jezelf in, check je in voordat je deelneemt aan het toernooi en vul je je uitslagen in. Staat er nog geen wedstrijd online? Geen zorgen, zodra het toernooi begint verschijnen de wedstrijden. Kom je er niet uit? Kom naar ons Discordkanaal (link bovenin de pagina of hieronder) en stel jouw vraag aan onze online eventmanager.

De uitslagen vul je in via de toernooipagina. De toernooipagina vind je in de “toernooipagina” button hieronder. De uitslagen zijn eenvoudig in te vullen als je op de website klikt. Let op: je hebt maar beperkte tijd om de uitslag door te geven.

Join de Discordapp en stel je vraag aan online eventmanager. Dat kan via de “Discord” button hieronder. Voor vragen buiten het toernooi om kun je contact opnemen met de contactpersoon van de organisatie.