fbpx

DVC Appingedam

Created with Sketch.

N.n.b.

Created with Sketch.

N.n.b.

Created with Sketch.

N.n.b.

registreren

stand

Veelgestelde vragen

Je kan meedoen door je te registreren. Doe dat bovenin de pagina via Toornament. En vergeet niet in te checken!

Zo weten we zeker dat actieve deelnemers meedoen aan het toernooi. Je kan je een halfuur van tevoren inchecken. Doe dat via de pagina in Toornament (de link vind je hier boven). Kom je er niet uit? Kom naar ons Discordkanaal (link bovenin de pagina of hieronder) en stel jouw vraag aan onze online eventmanager.

We spelen in een Swiss system. Kort gezegd betekent dat dat we een competitie met alle deelnemers spelen waarbij je volgende tegenstander wordt bepaald door je resultaat. Dus als jij een wedstrijd hebt gewonnen, speel je je volgende wedstrijd tegen een speler die zijn wedstrijd ook heeft gewonnen. Zo zorgen we ervoor dat je niet alleen zes wedstrijden speelt, je speelt ook tegen spelers van je eigen niveau! Na de zes wedstrijden is degene met de meeste punten de winnaar van het toernooi. Er is dus geen losse finale! Kom je er niet uit? Kom naar ons Discordkanaal (link bovenin de pagina of hieronder) en stel jouw vraag aan onze online eventmanager.

Je ziet je wedstrijden in Toornament. Klik op de widgets onder ‘registreren’ of ‘stand’ om toegang te krijgen tot de online omgeving. Daar vul je ook je uitslagen aan. Staat er nog geen wedstrijd online? Geen zorgen, zodra het toernooi begint verschijnen de wedstrijden. Kom je er niet uit? Kom naar ons Discordkanaal (link bovenin de pagina of hieronder) en stel jouw vraag aan onze online eventmanager.

Ook je uitslagen vul je in via Toornament. Klik op de widgets onder ‘registreren’ of ‘stand’ om toegang te krijgen tot de online omgeving. Vervolgens klik je op ‘match’ en dan op ‘report’. Kom je er niet uit? Kom naar ons Discordkanaal (link bovenin de pagina of hieronder) en stel jouw vraag aan onze online eventmanager.

Join de Discordapp en stel je vraag aan online eventmanager. Voor vragen buiten het toernooi om kun je contact opnemen met de contactpersoon van de organisatie.

Chat