fbpx

ONLINE Fortnite toernooi
voor jongeren in Ede

INSCHRIJVEN KAN NOG

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Win een playStation 5!

ps5

Word jij de beste Fortnitespeler van Ede?

Speciaal voor jou organiseren we meerdere online Fortnite toernooien op 29, 30 en 31 december. Doe mee op elke console in een unieke Battle Royale tegen al jouw vrienden in Ede. Begin jij het nieuwe jaar goed en win jij de PlayStation 5 met extra controller? 

De finalisten zijn inmiddels bekend! Je hebt vandaag een mail ontvangen/je ontvangt vandaag een mail met de laatste details. Wel een finalist, maar geen mail gehad? Kom naar de Discord of mail naar online@weplayesports.com.

Definitieve indeling

De inschrijvingen zijn gesloten. Je ontvangt de definitieve indeling van de wedstrijden (check ook je spambox).

28 dec 18:00

Eerste voorronde

Ingedeelde deelnemers checken zich in via Discord. Je speelt tegenen 98 andere spelers: de beste spelers plaatsen zich voor de finale.

29 dec 19:00 - 22:00

Tweede voorronde

Ingedeelde deelnemers checken zich in via Discord. Je speelt tegenen 98 andere spelers: de beste spelers plaatsen zich voor de finale.

30 dec 19:00 - 22:00

Free to play

Maximaal 99 man kunnen nog vrijspelen!

31 dec 21:30 - 23:30

Finale en prijsuitreiking

99 gekwalificeerde deelnemers spelen de finale. Volg de finale via een livestream! De beste speler gaat er met de PlayStation 5 vandoor.

1 jan 00:30 - 01:00

Het online Fortnite event is een initiatief van Malkander. De inschrijvingen zijn helaas gesloten. Op 28 december heb je om 18:00 een e-mail ontvangen wanneer je voor het toernooi bent ingedeeld. Mail niet ontvangen? Check je spam! Onderaan deze pagina kun je dan al onze handleidingen downloaden.

Je kan meedoen door je te registreren. Doe dat bovenin via een van de “schrijf je nu in” buttons of via de “toernooipagina” button hieronder. En vergeet niet in te checken!

Zo weten we zeker dat actieve deelnemers meedoen aan het toernooi. Je kan je een halfuur van tevoren inchecken. Doe dat via de pagina in “toernooipagina” button hieronder. Kom je er niet uit? Kom naar ons Discordkanaal (link vind je in de button hieronder) en stel jouw vraag aan onze online eventmanager.

We spelen – vergelijkbaar met bijvoorbeeld de Champions League – in een poulefase en in een knock-outfase. Een poule bestaat uit vier spelers. Je speelt tegen elke speler één keer. Afhankelijk van het aantal deelnemers gaat de eerste en/of de twee speler uit de poule door naar de knock-outfase. Het speelschema vind je via de “toernooipagina” button hieronder.

Je ziet je wedstrijden op de toernooipagina. De toernooipagina vind je via de “toernooipagina” button hieronder. Op de toernooipagina schrijf je jezelf in, check je in voordat je deelneemt aan het toernooi en vul je je uitslagen in. Staat er nog geen wedstrijd online? Geen zorgen, zodra het toernooi begint verschijnen de wedstrijden. Kom je er niet uit? Kom naar ons Discordkanaal (link bovenin de pagina of hieronder) en stel jouw vraag aan onze online eventmanager.

De uitslagen vul je in via de toernooipagina. De toernooipagina vind je in de “toernooipagina” button hieronder. De uitslagen zijn eenvoudig in te vullen als je op de website klikt. Let op: je hebt maar beperkte tijd om de uitslag door te geven.

Join de Discordapp en stel je vraag aan online eventmanager. Dat kan via de “Discord” button hieronder. Voor vragen buiten het toernooi om kun je contact opnemen met de contactpersoon van de organisatie.