fbpx

ONLINE FIFA 21 toernooi
voor jongeren uit
Papendrecht

INSCHRIJVEN KAN NOG

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Win een playStation 5!

ps5

Word jij de esporter van Papendrecht?

Speciaal voor jongeren in de leeftijd 13 t/m 21 jaar organiseren we een online FIFA 21 toernooi op 1 januari. Begin jij het nieuwe jaar goed en win jij een waardebon die je kan inwisselen voor de PlayStation 5? Daarnaast zijn er prijzen voor de nummers twee en drie: een waardebon van € 100 en een waardebon van € 50. Vooraf inschrijven is verplicht en vol = vol.

Inchecken

Ingeschreven deelnemers checken zich in via de toernooipagina.

1 jan 00:15

Check-in gesloten

Het is niet meer mogelijk om in te checken. De poules worden nu samengesteld.

1 jan 00:45

Welkomstwoord en kick-off

Het toernooi gaat beginnen. De online eventmanager neemt de speluitleg door. 

1 jan 00:50

Start poulefase

Iedereen speelt tenminste drie poulewedstrijden in een poule van vier. 

1 jan 01:00

Start knock-outfase

De beste 64 spelers plaatsen zich voor de finaleronde. Gelijkspel? Direct strafschoppen!

1 jan 02:30

Finale en prijsuitreiking

Volg de finale via een livestream! De beste speler gaat er met de PlayStation 5 vandoor.

1 jan 04:30

Het event is een initiatief van Suppord jeugd- en jongerenwerk. Inschrijven kan tot 31 december. Het event is een initiatief van de gemeente Papendrecht. De poule-indeling hangt af van het aantal aanmeldingen. Onderaan deze pagina kun je onze handleidingen downloaden en vind je meer informatie over het event in de sectie ‘veelgestelde vragen’. Let op: je kan alleen meedoen met een PlayStation 4, FIFA 21 en PlayStation Plus.

Je kan meedoen door je te registreren. Doe dat bovenin via een van de “schrijf je nu in” buttons of via de “toernooipagina” button hieronder. En vergeet niet in te checken!

Zo weten we zeker dat actieve deelnemers meedoen aan het toernooi. Je kan je een halfuur van tevoren inchecken. Doe dat via de pagina in “toernooipagina” button hieronder. Kom je er niet uit? Kom naar ons Discordkanaal (link vind je in de button hieronder) en stel jouw vraag aan onze online eventmanager.

We spelen – vergelijkbaar met bijvoorbeeld de Champions League – in een poulefase en in een knock-outfase. Een poule bestaat uit vier spelers. Je speelt tegen elke speler één keer. Afhankelijk van het aantal deelnemers gaat de eerste en/of de twee speler uit de poule door naar de knock-outfase. Het speelschema vind je via de “toernooipagina” button hieronder.

Je ziet je wedstrijden op de toernooipagina. De toernooipagina vind je via de “toernooipagina” button hieronder. Op de toernooipagina schrijf je jezelf in, check je in voordat je deelneemt aan het toernooi en vul je je uitslagen in. Staat er nog geen wedstrijd online? Geen zorgen, zodra het toernooi begint verschijnen de wedstrijden. Kom je er niet uit? Kom naar ons Discordkanaal (link bovenin de pagina of hieronder) en stel jouw vraag aan onze online eventmanager.

De uitslagen vul je in via de toernooipagina. De toernooipagina vind je in de “toernooipagina” button hieronder. De uitslagen zijn eenvoudig in te vullen als je op de website klikt. Let op: je hebt maar beperkte tijd om de uitslag door te geven.

Join de Discordapp en stel je vraag aan online eventmanager. Dat kan via de “Discord” button hieronder. Voor vragen buiten het toernooi om kun je contact opnemen met de contactpersoon van de organisatie.